Inredningsglas

Duschdörrar

Vi har ett brett utbud på duschlösningar och vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar efter dina önskemål, vi förverkligar dina badrums idéer.

Vi har också snygga lösningar till din bastu och har även där en helt skräddarsydd lösning för dina önskemål.

Speglar

Vi tillverkar speglar i alla storlekar och önskemål. En spegel är något som ger ett rum mer liv och ger ett rum en öppnare känsla och skapar mer ljus. Dessutom är det snyggt också!

Vi löser allt från att sätta i nya speglar i gamla ramar till att skräddarsy speglar efter dina önskemål. Vi har en mångfald av olika lösningar att för att sätta upp speglar på så tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor eller behöver tips på lösningar

Glasväggar

En glasvägg kan vara ett bra alternativ i ett rum med få fönster när man vill bevara ljusinsläpp och samtidigt skapa en modern och stilren känsla. Glas blir allt mer vanligt i alla kontorsmiljöer för att bevara den öppna känslan men även bevara möjlighet att kunna stänga om sig vid privata möten.

Den senaste trenden inom designglas i hemmet är den industriella stilen och varför inte använda den för att dela av en etta till en tvåa?

Glas har många fördelar och kan ändvändas för att ta till vara alla ytor i hemmet eller på jobbet, vi hjälper gärna till med att förverkliga dina idéer.